Konfitura żurawinowa do mięs i serów

Konfitura żurawinowa do mięs i serów

4.0 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 45 λεπτ.
500 g

Υλικά

  • żurawiny, suszonej
    200 g
  • ciepła woda do namoczenia żurawiny
  • cebuli szalotki przekrojonej na pół
    100 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • cukru trzcinowego, nierafinowanego
    30 - 50 g
  • czerwonego octu winnego
    40 g
  • cynamonu, mielonego
    2 szczypty
  • skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
    1 łyżka
  • wody
    100 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
  • soli
    2 szczypty

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 206.3 kcal / 863.3 kJ
Πρωτεΐνη 0.6 g
Λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 44.6 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 66.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων