Konfitura żurawinowa do mięs i serów

Konfitura żurawinowa do mięs i serów

4.0 48 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 45 λεπτ.
500 g

Υλικά

  • 200 g żurawiny, suszonej
  • ciepła woda do namoczenia żurawiny
  • 100 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 30 - 50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
  • 40 g czerwonego octu winnego
  • 2 szczypty cynamonu, mielonego
  • 1 łyżka skórki otartej z pomarańczy ekologicznej, bez białych błonek
  • 100 g wody
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 szczypty soli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 206.3 kcal / 863.3 kJ
Πρωτεΐνη 0.6 g
Λιπαρά 4.5 g
Υδατάνθρακες 44.6 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 66.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων