 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
客家小炒
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          五花肉 切條150 克
- 
          五香豆干 切條120 克
- 
          乾魷魚 以清水泡發後切條50 克
- 
          蠔油1 ½ 大匙
- 
          蒜頭15 克
- 
          油10 克
- 
          新鮮紅辣椒 切斜片1 根
- 
          蔥 切段10 克
- 
          芹菜 取莖、切段30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        996.1 kJ  / 
                        238.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        18.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.236 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    