
Συσκευές & Αξεσουάρ
客家小炒
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
五花肉 ,切條150 克
-
五香豆干 ,切條120 克
-
乾魷魚 ,以清水泡發後切條50 克
-
蠔油1 ½ 大匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片1 根
-
蔥 ,切段10 克
-
芹菜 ,取莖、切段30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
238.3 kcal /
996.1 kJ
Πρωτεΐνη
13.4 g
Λιπαρά
18.1 g
Υδατάνθρακες
6 g
Φυτικές ίνες
1.236 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν