客家小炒

客家小炒

3.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 五花肉 ,切條
    150 克
  • 五香豆干 ,切條
    120 克
  • 乾魷魚 ,以清水泡發後切條
    50 克
  • 蠔油
    1 ½ 大匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切斜片
    1 根
  • ,切段
    10 克
  • 芹菜 ,取莖、切段
    30 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 238.3 kcal / 996.1 kJ
Πρωτεΐνη 13.4 g
Λιπαρά 18.1 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 1.236 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων