筍絲滷肉

筍絲滷肉

4.3 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 蒜頭
    20 克
  • ,切段
    50 克
  • 五花肉 ,切片(厚約0.5公分)
    600 克
  • 醬油
    60 克
  • 筍絲 ,以熱水川燙去除澀味
    250 克
  • 20 克
  • 550 克
  • 米酒
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο)
    10 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 340 kcal / 1425 kJ
Πρωτεΐνη 12.45 g
Λιπαρά 29.687 g
Υδατάνθρακες 4.517 g
Φυτικές ίνες 1.505 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων