 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
筍絲滷肉
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          油10 克
- 
          蒜頭20 克
- 
          蔥 切段50 克
- 
          五花肉 切片(厚約0.5公分)600 克
- 
          醬油60 克
- 
          筍絲 以熱水川燙去除澀味250 克
- 
          糖20 克
- 
          水550 克
- 
          米酒20 克
- 
          白胡椒粉¼ 茶匙
- 
          新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο)10 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        12.45 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1425 kJ  / 
                        340 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        29.687 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.505 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4.517 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    