 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
咖哩雞
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油20 克
- 
          洋蔥 切塊(約2公分)100 克
- 
          咖哩粉1 大匙
- 
          去骨雞腿排 切塊(約5公分)400 克
- 
          馬鈴薯 去皮、切塊(約5公分)250 克
- 
          紅蘿蔔 去皮、切塊(約3公分)100 克
- 
          水 依個人喜好調整400 - 500 克
- 
          咖哩塊 (約半盒),剝碎120 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        22.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1847 kJ  / 
                        442 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        27 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        11.35 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        28.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        餐桌總有多的位置
                        29 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    