 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
麻油雞
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          老薑 切片80 克
- 
          黑麻油30 克
- 
          帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水800 克
- 
          米酒500 克
- 
          水200 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        36.94 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2279 kJ  / 
                        544 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        21.33 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1.24 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    