
Συσκευές & Αξεσουάρ
麻油雞
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
老薑 ,切片80 克
-
黑麻油30 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水800 克
-
米酒500 克
-
水200 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
544 kcal /
2279 kJ
Πρωτεΐνη
36.94 g
Λιπαρά
21.33 g
Υδατάνθρακες
1.24 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν