
Συσκευές & Αξεσουάρ
蛤蜊蒸絲瓜
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
絲瓜 ,去皮、切塊(約3公分)250 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 ,(需先泡入鹽水吐沙1小時)300 克
-
蔥 ,切段10 克
-
薑 ,切絲10 克
-
高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水 (蒸煮用)500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
46 kcal /
195 kJ
Πρωτεΐνη
4.33 g
Λιπαρά
0.33 g
Υδατάνθρακες
4.32 g
Φυτικές ίνες
0.49 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν