 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蛤蜊蒸絲瓜
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          絲瓜 去皮、切塊(約3公分)250 克
- 
          新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 (需先泡入鹽水吐沙1小時)300 克
- 
          蔥 切段10 克
- 
          薑 切絲10 克
- 
          50 克 水高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)50 克
- 
          米酒1 大匙
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          水 (蒸煮用)500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4.33 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        195 kJ  / 
                        46 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        0.33 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.49 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4.32 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    