蛤蜊蒸絲瓜

蛤蜊蒸絲瓜

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 絲瓜 ,去皮、切塊(約3公分)
    250 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨 ,(需先泡入鹽水吐沙1小時)
    300 克
  • ,切段
    10 克
  • ,切絲
    10 克
  • 高湯 (蔬菜或蛤蜊風味)
    50 克
    50 克 水
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • (蒸煮用)
    500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 46 kcal / 195 kJ
Πρωτεΐνη 4.33 g
Λιπαρά 0.33 g
Υδατάνθρακες 4.32 g
Φυτικές ίνες 0.49 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων