
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅莧菜炒小魚乾
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
小魚乾10 克
-
水30 克
-
紅莧菜 ,切段(約7公分)300 克
-
鹽1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
69 kcal /
290 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
5.33 g
Υδατάνθρακες
2.31 g
Φυτικές ίνες
1.957 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν