 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
紅莧菜炒小魚乾
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭2 粒
- 
          油20 克
- 
          小魚乾10 克
- 
          水30 克
- 
          紅莧菜 切段(約7公分)300 克
- 
          鹽1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        290 kJ  / 
                        69 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.33 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.957 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2.31 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    