
Συσκευές & Αξεσουάρ
開陽白菜
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
蒜頭3 粒
-
蝦米 ,泡水約10分鐘後瀝乾20 克
-
乾香菇 ,泡軟、切絲10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮、切片20 克
-
大白菜 ,切段 (約3公分)500 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
太白粉 ,加30克水調勻1 茶匙
-
香油 ,少許
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
72 kcal /
299 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1.815 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν