開陽白菜

開陽白菜

4.6 42 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 10 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 蝦米 ,泡水約10分鐘後瀝乾
    20 克
  • 乾香菇 ,泡軟、切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮、切片
    20 克
  • 大白菜 ,切段 (約3公分)
    500 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 太白粉 ,加30克水調勻
    1 茶匙
  • 香油 ,少許

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 72 kcal / 299 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 4 g
Υδατάνθρακες 5 g
Φυτικές ίνες 1.815 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων