 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
開陽白菜
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 35 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          油10 克
- 
          蒜頭3 粒
- 
          蝦米 泡水約10分鐘後瀝乾20 克
- 
          乾香菇 泡軟、切絲10 克
- 
          紅蘿蔔 去皮、切片20 克
- 
          大白菜 切段 (約3公分)500 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          白胡椒粉2 小撮
- 
          太白粉 加30克水調勻1 茶匙
- 
          香油 少許
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        299 kJ  / 
                        72 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.815 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    