Verdinas con gambones (Cocción lenta)

Verdinas con gambones (Cocción lenta)

4.2 75 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 16ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 250 g de alubias verdinas secas
  • 12 gambones crudos enteros
  • 80 g de aceite de oliva
  • 250 g de vino blanco
    250 g de brandy
  • 650 g de agua
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 4 - 5 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 1 pastilla de caldo de pescado
  • 1 cucharada de harina de trigo
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 397 kcal / 1662 kJ
Πρωτεΐνη 20.1 g
Λιπαρά 21.4 g
Υδατάνθρακες 31.2 g
Φυτικές ίνες 13.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.2 g
Νάτριο 688.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων