
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘑菇白酒醬
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
乾燥牛肝菌12 克
-
水30 克
-
新鮮蘑菇 ,切薄片100 克
-
奶油 (冷藏),切塊50 克
-
紅蔥頭 ,對切60 克
-
白酒120 克
-
雞高湯200 克
-
鮮奶油125 克
-
麵粉25 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 小撮
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
789 kcal /
3309 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
62 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
10.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
49 g
Νάτριο
1636 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美味醬料DIY
16 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν