Crostini di pane con tapenade

Crostini di pane con tapenade

4.7 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
12 fette

Υλικά

Tapenade di olive
  • di Parmigiano reggiano a tocchetti
    50 g
  • di olive denocciolate
    100 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g
  • spicchi di aglio
    2
  • peperoncino rosso piccante, lungo tagliato a metà per il lungo, privato dei semi, a pezzi (2 cm)
    ½ - 1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
Crostini alle olive
  • di baguette tagliate in diagonale
    12 fette

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 234.9 kcal / 982.8 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 7.7 g
Υδατάνθρακες 33.7 g
Φυτικές ίνες 2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 583.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων