Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

4.5 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
  • 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 clavo
  • 100 g de agua
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 628 kcal / 2627 kJ
Πρωτεΐνη 42.1 g
Λιπαρά 41.1 g
Υδατάνθρακες 22.6 g
Φυτικές ίνες 11.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.9 g
Νάτριο 594.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων