Garbanzos con callos (Cocción lenta)

Garbanzos con callos (Cocción lenta)

4.0 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 30 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 250 g de garbanzos secos
  • 500 g de callos cocidos al natural o en salsa (envasados)
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharada de pimentón
  • 100 g de vino blanco
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 1 chorizo asturiano (aprox. 100 g) en rodajas
  • 550 g de agua
  • 1 pastilla de caldo de carne
  • ½ - 1 cucharadita de sal

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 604 kcal / 2526 kJ
Πρωτεΐνη 31.8 g
Λιπαρά 37.2 g
Υδατάνθρακες 35.2 g
Φυτικές ίνες 10.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.2 g
Νάτριο 1560 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων