
Συσκευές & Αξεσουάρ
菠菜鮭魚鹹派
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
派皮與鮭魚
-
新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約3公分)300 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
冰糖粉30 克
-
奶油 (冷藏),切塊100 克
-
低筋麵粉200 克
-
蛋 (約50克)1 顆
內餡
-
水1000 克
-
菠菜葉 ,切小段(約1公分)100 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)100 克
-
奶油 ,切塊20 克
-
蛋2 顆
-
鮮奶油100 克
-
起司絲60 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
773.5 kcal /
3233.1 kJ
Πρωτεΐνη
30.8 g
Λιπαρά
49.1 g
Υδατάνθρακες
52.2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
288.9 g
Νάτριο
385.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

高蛋白 這樣吃
5 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν