
Συσκευές & Αξεσουάρ
鳳梨雞丁
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
雞胸肉 ,切塊(約2公分)250 克
-
米酒30 克
-
醬油30 克
-
蠔油5 克
-
香油½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
油10 克
-
嫩薑 ,切絲15 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
鳳梨 ,切塊(約2公分)150 克
-
蔥 ,取蔥綠,切段(約2公分)15 克
-
味醂1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水1 茶匙
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
593.6 kcal /
2481.6 kJ
Πρωτεΐνη
62.6 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
43.7 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Νάτριο
2770.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美味自由配
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν