Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-Vide Salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
250 mg
Πρωτεΐνη
15 g
Θερμίδες
406 kJ /
97 kcal
Λιπαρά
3 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon Burger
2ωρ. 20 λεπτ.
Salmon Miso Soup
30 λεπτ.
Curry Fish
35 λεπτ.
Irish Seafood Chowder
55 λεπτ.
Whitebait fritters
35 λεπτ.
Rice Wine Fish Fillet
Καμία βαθμολογία
Flower Crab Tofu Stew
Καμία βαθμολογία
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 λεπτ.
Stir Fried Clams With Basil
Καμία βαθμολογία
Seafood Kimchi Udon Soup
Καμία βαθμολογία
Garlic Clams Hotpot
Καμία βαθμολογία
Soy Sauce Prawns
30 λεπτ.