Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas

Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas

4.6 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 doses

Υλικά

Cuscuz
  • cuscuz
    150 g
  • água
    200 g
  • azeite
    15 g
  • hortelã
    15 folhas de
  • sal
    1 c. chá de
  • ervilhas descongeladas
    100 g
  • lima só o sumo
    ½
Lombinho
  • lombinho de porco (400 g aprox.)
    1
  • sal
    2 c. chá de
  • massa de pimentão
    1 c. chá de
  • mostarda
    20 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    30 g
  • tomilho-limão
    8 pés de
  • água (aprox.)
    1850 g
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    30 g
    1 c. chá de ácido ascórbico em pó
  • banha
    2 c. chá de
  • vinho do Porto
    50 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 471.4 kcal / 1972.4 kJ
Πρωτεΐνη 33.3 g
Λιπαρά 18.4 g
Υδατάνθρακες 39.3 g
Φυτικές ίνες 5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 1911.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων