
Συσκευές & Αξεσουάρ
Chickpea ratatouille (gut health)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling4 tbsp
-
eggplant (large), cut into pieces (3-4 cm)1
-
capsicums cut into strips (1-2 cm)2
-
zucchini (medium), cut into slices (1 cm)2
-
lemon zest only, no white pith1
-
garlic cloves5
-
fresh basil stalks and leaves separated3 - 4 sprigs
-
red onion (large), cut into quarters1
-
fresh tomatoes cut into pieces2
-
canned chopped tomatoes400 g
-
balsamic vinegar1 ½ tbsp
-
fresh green beans trimmed and cut into halves, if preferred300 g
-
pitted Kalamata olives drained80 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
305.5 mg
Πρωτεΐνη
8.7 g
Θερμίδες
1379.5 kJ /
328.4 kcal
Λιπαρά
19.8 g
Φυτικές ίνες
11.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
23 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Nourish your gut 1 with Louise Keats
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAncho chilli bean bowl
1h
One whole cauliflower
45min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Baingan ka bharta
1h 20min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Caribbean curry
40min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1h 15min
Gobi masala
30min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min