
Συσκευές & Αξεσουάρ
花椰菜炒豬肉
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
蒜頭 ,切片15 克
-
紅蘿蔔 ,切片50 克
-
豬里肌肉 ,切片150 克
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水15 克
-
鹽 ,依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
488.9 kcal /
2043.6 kJ
Πρωτεΐνη
38 g
Λιπαρά
32.1 g
Υδατάνθρακες
17.6 g
Φυτικές ίνες
7.5 g
Νάτριο
895.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美味自由配
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

舒心饗宴
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν