Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas

Salmorejo de maíz, tomate amarillo y azafrán de la Mancha con caviar de arenque y palomitas

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • 1000 g de tomate amarillo en mitades
  • 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa), en trozos
  • 150 g de aceite de oliva virgen extra y un poco más para regar
  • 1 cucharadita de sal
  • 200 g de maíz dulce en conserva escurrido
  • 1 diente de ajo
  • 8 hebras de azafrán
  • 6 cucharaditas de caviar de arenque
  • 20 - 30 g de palomitas de maíz

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 349 kcal / 1460 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 26.6 g
Υδατάνθρακες 22 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 621.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων