Rye seed loaf

Rye seed loaf

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ. 10 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Rye starter
  • filtered water
    480 g
  • rye flour
    200 g
  • Mother sourdough starter (see Tips)
    50 g
Bread
  • extra virgin olive oil to grease
  • mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle
    30 g
  • baker's flour (see Tips)
    500 g
  • salt
    10 g
  • warm water plus extra water to spray
    120 g
  • ice cubes (approx. 10)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 231.2 kcal / 971.1 kJ
Πρωτεΐνη 7.8 g
Λιπαρά 3.6 g
Υδατάνθρακες 39.4 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 311.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων