Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye seed loaf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 28ωρ. 10 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Rye starter
-
filtered water480 g
-
rye flour200 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)50 g
Bread
-
extra virgin olive oil to grease
-
mixed seeds of choice, plus extra to sprinkle30 g
-
baker's flour (see Tips)500 g
-
salt10 g
-
warm water plus extra water to spray120 g
-
ice cubes (approx. 10)
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
311.9 mg
Πρωτεΐνη
7.8 g
Θερμίδες
971.1 kJ /
231.2 kcal
Λιπαρά
3.6 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
39.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Sourdough at home
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButtermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Spelt bread
26ωρ.
Chia coconut bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Almond tortillas
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free loaves
2ωρ. 15 λεπτ.
Steamed tomato pesto pull apart bread
2ωρ. 5 λεπτ.
Pickled red onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Corn tortillas
1ωρ. 50 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Teriyaki deli chicken
40 λεπτ.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.