
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rye sourdough loaf
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 18ωρ. 20 λεπτ.
12 slices
Υλικά
Rye starter
-
filtered water100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
-
rye flour100 g
Sourdough
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water350 g
-
wholemeal plain flour plus extra to dust500 g
-
baker's flour50 g
-
salt2 tsp
-
caraway seeds to taste (optional)1 - 2 tsp
-
ice cubes (approx. 10)
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
208.9 kcal /
873.9 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
43.7 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
393.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheese and bacon rolls
2ωρ.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3ωρ. 30 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Flour tortillas
1ωρ. 10 λεπτ.
Naan bread
2ωρ. 40 λεπτ.
Easy everyday white bread
5ωρ. 10 λεπτ.
Roti (for two)
25 λεπτ.
Everyday sourdough loaf
4ωρ. 20 λεπτ.
Basic bread rolls
45 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Three cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Greek pita breads
1ωρ. 15 λεπτ.