
Συσκευές & Αξεσουάρ
南瓜鹹派
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
鹹派皮
-
奶油 ,刷油用
-
低筋麵粉 ,撒粉用
-
蛋1 顆
-
冰水35 克
-
鹽1 小撮
內餡
-
培根片 ,切粗條(寬約2公分)80 克
-
水500 克
-
南瓜 ,去皮,去籽,切薄片230 克
-
洋蔥 ,切塊(約3公分)60 克
-
奶油 ,切小塊20 克
-
菠菜葉 ,切段(約3公分)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
組合
-
蛋2 顆
-
牛奶60 克
-
鮮奶油60 克
-
帕瑪森起士粉30 克
-
牛番茄 ,切薄片½ 顆
-
比薩起士絲80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
641.2 kcal /
2680.1 kJ
Πρωτεΐνη
21.7 g
Λιπαρά
43.4 g
Υδατάνθρακες
42.3 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
240.7 g
Νάτριο
613.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

星級主廚 陳嬿如
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν