
Συσκευές & Αξεσουάρ
羅馬式焗烤麵餅
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
奶油 多備一點刷油用20 克
-
芳汀那乳酪 切塊100 克
-
熟火腿 切塊50 克
-
牛奶1000 克
-
鹽1 茶匙
-
豆蔻粉1 茶匙
-
粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)250 克
-
帕瑪森起士 磨碎50 克
-
蛋黃2 顆
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
611 kcal /
2558 kJ
Πρωτεΐνη
30.7 g
Λιπαρά
29.9 g
Υδατάνθρακες
58.8 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Pepe義大利廚房
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν