 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
羅馬式焗烤麵餅
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          奶油 多備一點刷油用20 克
- 
          芳汀那乳酪 切塊100 克
- 
          熟火腿 切塊50 克
- 
          牛奶1000 克
- 
          鹽1 茶匙
- 
          豆蔻粉1 茶匙
- 
          粗粒麵粉 (杜蘭小麥粉)250 克
- 
          帕瑪森起士 磨碎50 克
- 
          蛋黃2 顆
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        30.7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2558 kJ  / 
                        611 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        29.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        58.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        Pepe義大利廚房
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    