 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蘆筍起司鹹派
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
- 
          蘆筍 去除硬老的尾端300 克
- 
          希臘優格 瀝乾80 克
- 
          高達乳酪(Gouda) 塊狀40 克
- 
          新鮮平葉巴西里, ,1 小把,只取葉子新鮮羅勒葉8 - 10 片 (葉片)
- 
          低筋麵粉105 克
- 
          奶油 切塊,冷藏55 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          冷水40 克
- 
          洋蔥 切塊100 克
- 
          橄欖油15 克
- 
          蛋2 顆
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        209.9 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        5.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        708.3 kJ  / 
                        169.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        10.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        5.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        14.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        溫馨烘焙坊
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    