 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄餅乾條
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                1 完整食譜
              
            Υλικά
- 
          低筋麵粉70 克
- 
          糯米粉60 克
- 
          日本太白粉30 克
- 
          小蘇打粉½ 茶匙
- 
          番茄乾 (自製或市售)100 克
- 
          乾燥奧勒岡½ 茶匙
- 
          海鹽¼ 茶匙
- 
          冰糖粉2 茶匙
- 
          黑胡椒粉 依個人喜好調整2 小撮
- 
          橄欖油50 克
- 
          檸檬汁1 茶匙
- 
          番茄醬15 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 完整食譜
                    Πρωτεΐνη
                    
                        24.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        5572 kJ  / 
                        1331 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        54.6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        14.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        197.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        一學就會人氣烘焙
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    