
Συσκευές & Αξεσουάρ
蕃茄餅乾條
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
低筋麵粉70 克
-
糯米粉60 克
-
日本太白粉30 克
-
小蘇打粉½ 茶匙
-
番茄乾 (自製或市售)100 克
-
乾燥奧勒岡½ 茶匙
-
海鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人喜好調整2 小撮
-
橄欖油50 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
番茄醬15 克
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
1331 kcal /
5572 kJ
Πρωτεΐνη
24.1 g
Λιπαρά
54.6 g
Υδατάνθρακες
197.8 g
Φυτικές ίνες
14.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一學就會人氣烘焙
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν