Συσκευές & Αξεσουάρ
Κις με πράσο
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
Ζύμη
-
αλεύρι300 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
-
βούτυρο κρύο, σε κύβους, και λίγο ακόμα για το βουτύρωμα150 γρ.
-
κρόκο αυγού1
-
νερό παγωμένο50 γρ.
Γέμιση
-
τυρί γκούντα ή οποιοδήποτε άλλο σκληρό τυρί, σε κομμάτια200 γρ.
-
ζαμπόν, ψημένο σε κύβους150 γρ.
-
κρέμα γάλακτος, πλήρη (περίπου 48% λιπαρά)200 γρ.
-
αυγά4
-
μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο¼ κ.γλ.
-
αλάτι1 ½ κ.γλ.
-
μοσχοκάρυδο, αλεσμένο1 πρέζα
-
πράσο σε φέτες (5 χλστ.)400 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
37.2 g
Θερμίδες
4728 kJ /
1130 kcal
Λιπαρά
81 g
Υδατάνθρακες
63.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Νόστιμα & Οικονομικά
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤάρτα με κολοκύθα και φέτα
45 λεπτ.
Ελιόπιτα άλαδη
2ωρ. 10 λεπτ.
Πίτσα με τυρένια βάση
2ωρ. 20 λεπτ.
Χορτόπιτα
2ωρ.
Ιταλική πίτα piadina με γέμιση σαλάτας με ρόκα, φέτα και σύκα
Καμία βαθμολογία
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία
Μαντί
Καμία βαθμολογία
Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)
2ωρ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Πρασόπιτα
2ωρ. 30 λεπτ.
Κις με μπρόκολο και μπέικον
2ωρ. 20 λεπτ.
Τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κατσικίσιο τυρί
1ωρ.