
Συσκευές & Αξεσουάρ
Κις με πράσο
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
Ζύμη
-
αλεύρι300 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
-
βούτυρο κρύο, σε κύβους, και λίγο ακόμα για το βουτύρωμα150 γρ.
-
κρόκο αυγού1
-
νερό παγωμένο50 γρ.
Γέμιση
-
τυρί γκούντα ή οποιοδήποτε άλλο σκληρό τυρί, σε κομμάτια200 γρ.
-
ζαμπόν, ψημένο σε κύβους150 γρ.
-
κρέμα γάλακτος, πλήρη (περίπου 48% λιπαρά)200 γρ.
-
αυγά4
-
μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο¼ κ.γλ.
-
αλάτι1 ½ κ.γλ.
-
μοσχοκάρυδο, αλεσμένο1 πρέζα
-
πράσο σε φέτες (5 χλστ.)400 γρ.
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
1130 kcal /
4728 kJ
Πρωτεΐνη
37.2 g
Λιπαρά
81 g
Υδατάνθρακες
63.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Νόστιμα & Οικονομικά
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦλαούνες
2ωρ. 50 λεπτ.
Φλαούνες με αναρή
3ωρ.
Τυροπιτάκια
35 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Πίτσα ολικής με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
1ωρ. 40 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Ελιόπιτα άλαδη
2ωρ. 10 λεπτ.
Πίτσα μαργαρίτα
2ωρ. 10 λεπτ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Χαλλουμωτή
1ωρ. 25 λεπτ.
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία