Συσκευές & Αξεσουάρ
Ιταλική πίτα piadina με γέμιση σαλάτας με ρόκα, φέτα και σύκα
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 κομμάτια
Υλικά
-
γάλα250 γρ.
-
100 γρ. ελαιόλαδολαρδί100 γρ.
-
αλεύρι χωριάτικο και λίγο ακόμα για το αλεύρωμα500 γρ.
-
αλάτι10 γρ.
-
μπέικιν πάουντερ2 κ.γλ.
-
ρόκα200 γρ.
-
σύκα κομμένα στα 4 (σε τρίγωνες φέτες)6
-
φέτα θρυμματισμένη70 γρ.
-
ελαιόλαδο50 γρ.
-
ξίδι30 γρ.
-
νιφάδες ανθού αλατιού (fleur de sel)1 κ.γλ.
-
ζαμπόν Πάρμας λεπτοκομμένες12 φέτες
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Νάτριο
1014.3 mg
Πρωτεΐνη
11.4 g
Θερμίδες
1440.7 kJ /
344.3 kcal
Λιπαρά
16.6 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
37.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Καθημερινές Απολαύσεις
15 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΨωμάκια τσιαπάτα
3ωρ. 30 λεπτ.
Σπανακόπιτα
1ωρ. 30 λεπτ.
Μάφιν ομελέτας
30 λεπτ.
Μάφινς με καπνιστό σολομό και λαχανικά
45 λεπτ.
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία
Χαλλουμωτές (ρολά γεμιστά με χαλλούμι)
2ωρ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Σκορδόψωμο
3ωρ. 30 λεπτ.
Κις με μπρόκολο και μπέικον
2ωρ. 20 λεπτ.
Πέστο με φιστίκια Αιγίνης και φέτα
10 λεπτ.
Κολοκυθοκεφτέδες
40 λεπτ.