Συσκευές & Αξεσουάρ
Πίτσα Diavola
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
3 μερίδες
Υλικά
Ζύμη
-
νερό220 γρ.
-
ζάχαρη1 κ.γλ.
-
ξηρή μαγιά2 κ.γλ.
-
αλεύρι φαρίνα (Κύπρος) ή σκληρό αλεύρι (Ελλάδα)400 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το λάδωμα20 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
Γαρνίρισμα και συναρμολόγηση
-
τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε κομμάτια (2 εκ.)200 γρ.
-
σαλάμι Νάπολης σε φέτες150 γρ.
-
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα20 γρ.
-
ντοματίνια κομμένα στη μέση250 γρ.
-
αλάτι1 κ.γλ.
-
αλεύρι φαρίνα (Κύπρος) ή σκληρό αλεύρι (Ελλάδα) για το αλεύρωμα
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Θερμίδες
994.7 kcal /
4162 kJ
Πρωτεΐνη
43.6 g
Λιπαρά
43.7 g
Υδατάνθρακες
104.7 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.8 g
Νάτριο
2849.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Παράθυρο
26 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΦλαούνες
2ωρ. 50 λεπτ.
Φλαούνες με αναρή
3ωρ.
Τυροπιτάκια
35 λεπτ.
Φάβα παραδοσιακή
50 λεπτ.
Πίτσα ολικής με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
1ωρ. 40 λεπτ.
Ρώσικη σαλάτα
1ωρ. 20 λεπτ.
Ελιόπιτα άλαδη
2ωρ. 10 λεπτ.
Πίτσα μαργαρίτα
2ωρ. 10 λεπτ.
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2ωρ. 30 λεπτ.
Χαλλουμωτή
1ωρ. 25 λεπτ.
Ντάκος κρητικός
Καμία βαθμολογία
Αβγοσαλάτα σε τραγανές πασχαλινές φωλιές
Καμία βαθμολογία