Πίτσα Diavola

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
3 μερίδες

Υλικά

Ζύμη
  • νερό
    220 γρ.
  • ζάχαρη
    1 κ.γλ.
    1 κ.γλ. βύνη κριθαριού
  • ξηρή μαγιά
    2 κ.γλ.
    20 γρ. νωπή μαγιά, θρυμματισμένη
  • αλεύρι φαρίνα (Κύπρος) ή σκληρό αλεύρι (Ελλάδα)
    400 γρ.
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το λάδωμα
    20 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
Γαρνίρισμα και συναρμολόγηση
  • τυρί μοτσαρέλα κομμένο σε κομμάτια (2 εκ.)
    200 γρ.
  • σαλάμι Νάπολης σε φέτες
    150 γρ.
    150 γρ. σαλάμι πεπερόνι, σε φέτες
  • εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και λίγο ακόμα για το ράντισμα
    20 γρ.
  • ντοματίνια κομμένα στη μέση
    250 γρ.
    250 γρ. ντοματίνια φοινικωτά (ποικιλία baby Roma), κομμένα στη μέση
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • αλεύρι φαρίνα (Κύπρος) ή σκληρό αλεύρι (Ελλάδα) για το αλεύρωμα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 994.7 kcal / 4162 kJ
Πρωτεΐνη 43.6 g
Λιπαρά 43.7 g
Υδατάνθρακες 104.7 g
Φυτικές ίνες 4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.8 g
Νάτριο 2849.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων