 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
四季豆炒馬鈴薯
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          蒜頭10 克
- 
          油20 克
- 
          紅蘿蔔 去皮,切條50 克
- 
          新鮮四季豆 去頭尾、去筋,切段150 克
- 
          馬鈴薯 去皮,切條100 克
- 
          鴻喜菇30 克
- 
          醬油20 克
- 
          水20 克
- 
          鹽¼ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2.03 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        389 kJ  / 
                        93 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.295 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.165 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        9.366 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        台灣四季家常菜
                        71 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    