
Συσκευές & Αξεσουάρ
菠蘿紅燒牛腩
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
豆瓣醬1 大匙
-
牛腩 ,切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
新鮮鳳梨 ,去皮,切厚片20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) 切斜片10 克
-
水300 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
535 kcal /
2239 kJ
Πρωτεΐνη
23.725 g
Λιπαρά
44.941 g
Υδατάνθρακες
7.557 g
Φυτικές ίνες
1.551 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν