
Συσκευές & Αξεσουάρ
蘆筍炒蝦仁
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
蘆筍300 克
-
新鮮百合 (προαιρετικό πεδίο) ,切片10 克
-
蝦仁 ,開背去腸泥250 克
-
鹽½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
122 kcal /
512 kJ
Πρωτεΐνη
15.4 g
Λιπαρά
5.4 g
Υδατάνθρακες
2.1 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν