Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

4.5 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

  • di burro a pezzi + q.b.
    50 g
  • di latte
    600 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • uova
    4
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    ½ mazzetto
  • di formaggio fresco spalmabile
    300 g
  • di miele
    20 g
  • di crema di rafano
    2 cucchiaini
    2 cucchiaini di senape in grani grossi
  • di salmone affumicato a fette
    200 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 428 kcal / 1784 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 908 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων