
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
600 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2,5 cm kostkę
-
120 g sosu sojowego
-
120 g sake (japońskiego wina ryżowego)
-
20 g cukru
-
8 łodyżek cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonych na 4 cm kawałki
-
4 łyżki oleju sezamowego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
360.5 kcal /
1509.3 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
1813 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GRILL
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

LEKKIE KOLACJE III
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGnocchi z kurczakiem w sosie pomidorowo-paprykowym
45min
Jambalaya
1h
Tagine z kurczakiem i kaszą kuskus
25min
Boeuf Stroganow
1h
Roladki z kurczaka i pora
55min
Spaghetti z cukinii à la carbonara (TM6)
40min
Pieczone polędwiczki wieprzowe z ziemniakami i sosem
40min
Zapiekane muszle makaronowe z wieprzowiną i szpinakiem
2h 40min
Kotlety imbirowe z kurczaka
30min
Gulasz ziemniaczany
1h 10min
Polędwiczki w sosie whisky
35min
Burrito z kurczakiem i kaszą orkiszową
30min