
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2,5 cm kostkę600 g
-
sosu sojowego120 g
-
sake (japońskiego wina ryżowego)120 g
-
cukru20 g
-
cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonych na 4 cm kawałki8 łodyżek
-
oleju sezamowego4 łyżki
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
360.5 kcal /
1509.3 kJ
Πρωτεΐνη
31 g
Λιπαρά
19.3 g
Υδατάνθρακες
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.8 g
Νάτριο
1813 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

GRILL
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

LEKKIE KOLACJE III
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPieczone polędwiczki wieprzowe z ziemniakami i sosem
40 λεπτ.
Cielęcina w sosie z kolorowym pieprzem
30 λεπτ.
Kaczka w pięciu smakach z grzybami, azjatyckimi warzywami i ryżem
1ωρ. 5 λεπτ.
Pulpety, o rety! Beaty Dobroszek-Trzebskiej
1ωρ. 10 λεπτ.
Biała kiełbasa w sosie chrzanowym
1ωρ.
Polędwiczki w sosie whisky
35 λεπτ.
Ryż z kurczakiem i pieczarkami
30 λεπτ.
Asturyjski gulasz z białej fasoli
15ωρ. 30 λεπτ.
Pulpety z ziemniakami w migdałowym sosie
1ωρ.
Pikantny gulasz na ciemnym piwie
4ωρ.
Comber jagnięcy z ratatouille, fasolką szparagową i gratin z ziemniaków
1ωρ. 30 λεπτ.
Pieczony kurczak z warzywami
1ωρ. 45 λεπτ.