Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)

Grillowane szaszłyki z udek kurczaka (Yakitori)

4.6 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w 2,5 cm kostkę
    600 g
  • sosu sojowego
    120 g
  • sake (japońskiego wina ryżowego)
    120 g
  • cukru
    20 g
  • cebuli dymki tylko zielona część, pokrojonych na 4 cm kawałki
    8 łodyżek
  • oleju sezamowego
    4 łyżki

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 360.5 kcal / 1509.3 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.8 g
Νάτριο 1813 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων