Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma

Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma

4.0 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • burro q.b.
  • di Parmigiano reggiano
    50 g
  • di Fontina
    40 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di funghi porcini freschi a pezzi
    350 g
  • di latte
    50 - 60 g
  • uova
    2
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di acqua
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 152.7 kcal / 638.3 kJ
Πρωτεΐνη 9.8 g
Λιπαρά 11.8 g
Υδατάνθρακες 2.2 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 4 g
Νάτριο 63.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων