
Συσκευές & Αξεσουάρ
Trout with hollandaise sauce
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
water750 g
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetables (e.g. asparagus, cauliflower, in florets, carrots), cut in pieces350 g
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
whole fresh trout, gutted descaled (approx. 220 g each)2
-
lemons (including lemon for serving)2
Hollandaise sauce
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
-
egg yolks4
-
white wine50 g
-
lemon juice, freshly squeezed10 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
882 kcal /
3694 kJ
Πρωτεΐνη
44 g
Λιπαρά
59 g
Υδατάνθρακες
36 g
Φυτικές ίνες
7.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGambas
10 λεπτ.
Fish with ginger lime sauce
35 λεπτ.
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 λεπτ.
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1ωρ. 45 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1ωρ.
Shrimp Louie Salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 λεπτ.
Salmon kabsa
40 λεπτ.
Cioppino
55 λεπτ.
Seafood Salad with Pearl Barley
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1ωρ. 30 λεπτ.