Risotto aux carottes et bleu de Gex

Risotto aux carottes et bleu de Gex

3.7 55 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 250 g de carottes coupées en morceaux
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 650 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de fromage type bleu de Gex, coupé en morceaux

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 366.5 mg
Πρωτεΐνη 11.5 g
Θερμίδες 1962 kJ / 466 kcal
Λιπαρά 16 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Υδατάνθρακες 64.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων