Risotto aux carottes et bleu de Gex

Risotto aux carottes et bleu de Gex

3.7 54 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de carottes coupées en morceaux
    250 g
  • d'échalotes coupées en deux
    70 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de riz spécial risotto, type arborio
    300 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    650 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de fromage type bleu de Gex, coupé en morceaux
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 466 kcal / 1962 kJ
Πρωτεΐνη 11.5 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 64.8 g
Φυτικές ίνες 3.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.3 g
Νάτριο 366.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων