Focaccia primavera

Focaccia primavera

4.8 85 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua a temperatura ambiente
    220 g
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto in polvere
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    6 g
  • di farina manitoba
    250 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 00
    150 g
Terminare la preparazione
  • rucola fresca, a piacere
  • pomodori a fette, a piacere
  • prosciutto crudo a fette, a piacere
  • Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 423.5 kcal / 1771 kJ
Πρωτεΐνη 13.5 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 72.5 g
Φυτικές ίνες 0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.3 g
Νάτριο 67.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων