Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi

Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi

3.7 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
20 unidades

Υλικά

  • 2 - 3 pepinos semipelados
  • 40 g de cebolleta en rodajas
  • 200 g de solomillo de atún fresco semicongelado, en trozos de 3 cm
  • 1 cucharada de aceite de sésamo
  • 2 cucharadas de salsa de soja
  • 1 cucharada de salsa inglesa
  • 1 cucharada de zumo de limón
  • 1 cucharada de semillas de sésamo tostado
Mayonesa de wasabi
  • 250 g de aceite de girasol
  • 1 - 2 cucharaditas de wasabi en pasta
  • 1 pellizco de sal
  • 1 huevo
  • 1 cucharada de zumo de limón
Montaje
  • 1 cucharada de semillas de sésamo tostado

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 141 kcal / 592 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 0.6 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 94.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων