
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork and porcini roulade
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Pork marinade
-
dried porcini mushrooms20 g
-
garlic cloves2
-
dried marjoram1 tsp
-
grapeseed oil60 - 80 g
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns1 tsp
-
sea salt¼ tsp
Pork roll
-
pork loin cut into 12 x 1 cm-thick slices1000 - 1200 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
Dijon mustard4 tsp
-
water1500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
264 kcal /
1108.6 kJ
Πρωτεΐνη
36.6 g
Λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
1 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
203.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSticky meatball subs
1 h
Hoisin pork bowl
45 min
Chinese pork with vegetables
1 h 20 min
Beef, ale and dumpling stew
2 h 55 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 h 45 min
Beef and feta koftas
No ratings
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Layered chicken dinner
1 h 45 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Seared steak and rocket salad
20 min
Southern-style chilli with cornbread
2 h 55 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 h 15 min