Spitzkohl-Röllchen mit Tomatensauce und Reis

Spitzkohl-Röllchen mit Tomatensauce und Reis

4.4 252 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Wasser und mehr zum Blanchieren der Spitzkohlblätter
    1200 g
  • Salz und mehr zum Blanchieren der Spitzkohlblätter
    2 TL
  • Spitzkohl klein bis mittel (à ca. 870 g)
    2 Stück
  • Mandeln
    40 g
  • Schalotten
    3
  • Knoblauchzehen
    3
  • Öl
    15 g
  • Hackfleisch, gemischt zerzupft
    400 g
  • Ei
    1
  • Paniermehl
    2 EL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Rosinen
    40 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Reis, parboiled
    250 g
  • Butter
    20 g
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Tomatenmark
    20 g
  • Cayenne-Pfeffer
    ¼ TL
  • Speisestärke
    1 EL
  • Sahne
    100 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 580 kcal / 2432 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Νάτριο 955 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων