
Συσκευές & Αξεσουάρ
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
water divided34 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice plus 1 tbsp to drizzle1 oz
-
unsalted butter in pieces8 oz
-
egg yolks from large eggs4
-
salt divided, plus extra to season1 tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
cilantro leaves1 oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
-
jasmine rice10 oz
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
asparagus trimmed12 oz
-
salmon fillets wild caught Alaskan (1¼ in. thick)16 oz
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
992.6 kcal /
4153.1 kJ
Πρωτεΐνη
33.9 g
Λιπαρά
66.7 g
Υδατάνθρακες
67.3 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
34.2 g
Νάτριο
679.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEggplant and Lentil Salad
40min
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1h 10min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
40min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min