Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Brussels sprouts trimmed and halved9 oz
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)16 oz
-
whole baby rainbow carrots peeled16 oz
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
fresh rosemary2 sprigs
-
farro7 oz
-
water24 oz
-
lemon1
-
feta cheese2 oz
-
fresh dill fronds plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
773 mg
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
1029 kJ /
246 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
30 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Pasta
35min
Vegan Mac and Cheese (TM7)
20min
Pasta Primavera
35min
Chili Oil Noodles
30min
Lemon Pasta
35min
Spaghetti Muffins
55min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Orange and Cardamom Granola Clusters (Diabetes)
2h 5min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35min