Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

4.7 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • Brussels sprouts trimmed and halved
    9 oz
  • zucchini sliced in half moons (½ in.)
    16 oz
  • whole baby rainbow carrots peeled
    16 oz
  • extra virgin olive oil divided
    3 oz
  • salt divided, to taste
    2 ¼ tsp
  • fresh rosemary
    2 sprigs
  • farro
    7 oz
  • water
    24 oz
  • lemon
    1
  • feta cheese
    2 oz
  • fresh dill fronds plus extra to garnish
    3 - 5 sprigs
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 246 kcal / 1029 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 773 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων