Panzerotti ricotta e salsiccia

Panzerotti ricotta e salsiccia

4.6 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    230 g
  • di lievito di birra fresco
    15 g
    1 cucchiaino di lievito di birra disidratato, (8 g circa)
  • di farina di grano duro
    150 g
  • di farina
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Ripieno
  • di salsiccia senza pelle e a pezzi (3-4 cm)
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    2 cucchiaio
  • di ricotta ben scolata
    180 g
  • di pomodori perino senza semi e a dadini (5 mm)
    100 g
  • di basilico fresco le foglie lavate ed asciugate
    1 rametto
  • di sale
    ¼ - ½ cucchiaino
Terminare la preparazione
  • olio di semi per frittura

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 466 kcal / 1950 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 30.5 g
Υδατάνθρακες 39.5 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων