Focaccia ai friarielli

Focaccia ai friarielli

4.5 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di acqua
    220 g
  • di lievito di birra fresco
    20 g
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • di zucchero
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di malto di orzo
  • di farina di forza (manitoba)
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di strutto
    30 g
Farcitura
  • di acqua
    500 g
  • di friarielli o cime di rapa, puliti
    500 g
  • spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di acciughe sotto sale dissalate o sott'olio
    12 filetti
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di sale + q.b.
    cucchiaino
  • di pinoli
    20 - 30 g
  • di pepe macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 761 kcal / 3184 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 27.9 g
Υδατάνθρακες 107.2 g
Φυτικές ίνες 10.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων