Focaccia alle cipolle

Focaccia alle cipolle

4.8 554 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Impasto
  • di latte
    100 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
    2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato
  • di zucchero
    10 g
    10 g di malto di orzo
  • di acqua
    200 g
  • di olio di oliva + q.b.
    50 g
  • di farina di forza (manitoba) + q.b.
    600 g
  • di sale
    1 cucchiaio
Farcitura
  • di olio extravergine di oliva
    45 g
  • di cipolle bianche pulite a fette
    200 g
    200 g di cipolle rosse, pulite a fette
  • di acqua
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaini

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 512 kcal / 2143 kJ
Πρωτεΐνη 12.9 g
Λιπαρά 17.5 g
Υδατάνθρακες 80.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων