Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)

Ternera con salsa de setas (Cocción lenta)

4.2 30 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

Carne
  • 50 g de cebolla en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino tinto
  • 800 g de carne de ternera en trozos de 3 cm
  • ½ pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • 300 g de agua
  • 2 hojas de laurel secas
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de champiñones
  • 40 g de cebolla en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 200 g de setas frescas (de cardo, de ostra, portobello,etc...)
  • 100 g de nata
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1 - 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas), picadas
  • 20 g de harina de trigo

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 668 kcal / 2798 kJ
Πρωτεΐνη 31 g
Λιπαρά 50 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 28 g
Νάτριο 1187 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων