Involtini vegan estivi

Involtini vegan estivi

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
15 pezzi

Υλικά

Salsa agli arachidi
  • 50 g di arachidi tostate
  • 200 g di acqua
  • 70 g di burro di arachidi
  • 70 g di salsa hoisin
Ripieno
  • 1 cetriolo
  • 200 g di carote pelate
  • 1 peperone rosso pulito (250 g circa)
  • 1 peperone giallo pulito (250 g circa)
  • 100 g di cavolo rosso
Terminare la preparazione
  • 500 g di acqua tiepida
  • 15 fogli di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
  • 150 g di pomodori datterino a fette sottili
  • 150 g di lattuga verde tipo iceberg
  • 3 rametti di menta fresca (προαιρετικό πεδίο) le foglioline lavate
  • 3 rametti di foglie di coriandolo, fresche (προαιρετικό πεδίο) le foglioline lavate

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 54 mg
Πρωτεΐνη 4 g
Θερμίδες 563 kJ / 134 kcal
Λιπαρά 5 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων