Involtini vegan estivi

Involtini vegan estivi

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
15 pezzi

Υλικά

Salsa agli arachidi
  • di arachidi tostate
    50 g
  • di acqua
    200 g
  • di burro di arachidi
    70 g
  • di salsa hoisin
    70 g
Ripieno
  • cetriolo
    1
  • di carote pelate
    200 g
  • peperone rosso pulito (250 g circa)
    1
  • peperone giallo pulito (250 g circa)
    1
  • di cavolo rosso
    100 g
Terminare la preparazione
  • di acqua tiepida
    500 g
  • di carta di riso per involtini primavera (circa Ø 20 cm)
    15 fogli
  • di pomodori datterino a fette sottili
    150 g
  • di lattuga verde tipo iceberg
    150 g
  • di menta fresca (προαιρετικό πεδίο) le foglioline lavate
    3 rametti
  • di foglie di coriandolo, fresche (προαιρετικό πεδίο) le foglioline lavate
    3 rametti

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 134 kcal / 563 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 17 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 1 g
Νάτριο 54 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων