Batatas rellenas de atún y espinacas

Batatas rellenas de atún y espinacas

4.4 202 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 raciones

Υλικά

  • 3 batatas medianas (aprox. 750 g)
  • 500 g de agua
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 200 g de hojas de espinaca frescas
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 2 huevos
  • 1 cucharadita de maicena
  • 2 latas de atún al natural (escurrido)
  • sal
  • 3 - 4 cucharadas de queso rallado
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 293 kcal / 1224 kJ
Πρωτεΐνη 15.4 g
Λιπαρά 11.4 g
Υδατάνθρακες 32.1 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 480.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων