
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
343.2 kcal /
1441.5 kJ
Πρωτεΐνη
14.6 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
567 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye sourdough starter powder
24ωρ. 10 λεπτ.
Family burger pie
1ωρ. 25 λεπτ.
Mini bacon and vegetable frittatas
Καμία βαθμολογία
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 λεπτ.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Prune and orange stuffing
10 λεπτ.
Sub rolls
2ωρ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Tandoori paneer pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Seeded pastry
15 λεπτ.
Shortcrust pastry with lard
35 λεπτ.