Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
567 mg
Πρωτεΐνη
14.6 g
Θερμίδες
1441.5 kJ /
343.2 kcal
Λιπαρά
16.4 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFancy smoked salmon and dill cream muffin
45 λεπτ.
Cheesy roasted vegetable muffins
Καμία βαθμολογία
Rye Kaiser rolls
26ωρ. 30 λεπτ.
Pastie slice
55 λεπτ.
Olive and fennel grissini
25ωρ. 30 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Macadamia and Parmesan biscuits
25 λεπτ.
Sourdough potato bread
5ωρ.
Hidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Seeded pastry
15 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.