
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
343.2 kcal /
1441.5 kJ
Πρωτεΐνη
14.6 g
Λιπαρά
16.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Νάτριο
567 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHidden veg sausage rolls
45 λεπτ.
Traditional sausage rolls
50 λεπτ.
Ham and zucchini quiche
1ωρ. 45 λεπτ.
Garlic and coriander naan
1ωρ. 30 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Quiche Lorraine
45 λεπτ.
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 λεπτ.
Soft Chinese bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free sausage rolls
2ωρ. 5 λεπτ.
Cheese and bacon scones
35 λεπτ.
DIY pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Sweet potato quiche with prosciutto
1ωρ. 15 λεπτ.