
Συσκευές & Αξεσουάρ
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust325 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter plus extra to grease40 g
-
milk175 g
-
caster sugar15 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
eggs 1 lightly beaten, to glaze2
-
crème fraîche100 g
-
fresh dill leaves only, torn into pieces2 sprigs
-
smoked salmon (approx. 6-8 slices)200 g
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
567 mg
Πρωτεΐνη
14.6 g
Θερμίδες
1441.5 kJ /
343.2 kcal
Λιπαρά
16.4 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.4 g
Υδατάνθρακες
34.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGwinganna nut and seed bread
3ωρ. 25 λεπτ.
Sweet potato quiche with prosciutto
1ωρ. 15 λεπτ.
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pull-apart pizza sun
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free pizza dough
2ωρ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Ham and cheese quinoa muffins
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Spinach and feta muffins
40 λεπτ.
Cheeseburger focaccia
2ωρ. 15 λεπτ.
Cranberry bacon stuffing
10 λεπτ.
Keto crackers
1ωρ.